Gradinita de copii ADNAN 1 isi propune, in esenta, sa formeze copiilor de varsta prescolara o personalitate armonioasa, creativa, atasata valorilor nationale si europene, inspirandu-se in actiunea sa educativa din principiile pedagogiei, asigurand un cadru educational foarte variat si performant.

Exista in Municipiul Bucuresti o preferinta in crestere a familiilor pentru educatia privata, argumentele acestora insistand asupra sigurantei pe care o ofera aceasta copiilor, atenta ingrijire si motivatie autentica din partea personalului didactic si administrativ, diversitatea de materiale si mijloace educative de care pot dispune copiii si nu in ultimul rand, garantia unei ingrijiri personalizate si adaptate permanent la nevoile individuale ale copiilor.

Obiectivele noastre prioritare sunt urmatoarele:

  • asigurarea unui mediu  ideal – cultural si educativ-pentru ca dezvoltarea copilului dvs. sa se desfasoare  armonios in planul inteligentei, al creativitatii si al realizarii de sine;
  • preocuparea permanenta pentru a oferi copiilor dvs. caldura sufleteasca, lumina mintii, energia necesara parcurgerii cu succes a drumului catre scoala si viata.

In gradinita ADNAN 1 copiii sunt admisi de la varsta de 1 an si 6 luni, fiind ingrijiti cu deosebita atentie, asigurandu-le programe de educatie anteprescolara.

Limba engleza se preda in mod intensiv, zilnic.

AMPLASARE SI DOTARI

Gradinita ADNAN 1 este amenajata intr-o vila moderna situata intr-o zona foarte linistita, cu o suprafata utila de aproximativ 750 mp., cu finisaje deosebite, salile au fost dotate cu mobilier si materiale de o calitate inalta, specifice pentru prescolari. Toate amenajarile au vizat crearea unui ambient sanatos si placut pentru copii.

Mobilierul, materialele didactice, jocurile si jucariile, au fost comandate la firme specializate, fiind specifice invatamantului prescolar, respectand cerintele si standardele impuse de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Mancarea se prepara in bucatarie proprie, dotata foarte modern, cu ingrediente proaspete, de catre o bucatareasa calificata corespunzator.

Meniul zilnic este intocmit impreuna cu un medic nutritionist.

Gradinita ADNAN 1 dispune de spatiu de joaca  optim in suprafata de 250 mp., amenajat cu gazon natural si cu jucarii de exterior Smoby.

De asemenea, gradinita noastra este dotata cu sala de pian, sala de sport, sala de spectacole.